torstai 1. maaliskuuta 2012

Autosuunnistus in Action

Pitkähkö video luokkavoittoon päättyneen Kutun kierroksen kakkosjaksolta. Jakson loppupää, videon alkukohtaan mennessä oli jaksoa ajettu jo yli vartti. Vähän lyhyemmätkin jaksot olis piisannut, myöhästymismäärät venyivät tällä tavalla lähes naurettaviksi...



Kamera vispaa kumman paljon, ilmeisesti kiinnityksen tukevuudessa on toivomisen varaa. Vauhtikaan ei kummoista ole, mutta kaikki kilvet lopulta löytyivät. Kyseisestä kisasta on yksi minidv-nauhallinen matskua, katsotaan josko löytyisi muuta julkaisukelpoista.

Pyritään hankkimaan vauhdikkaampaa materiaalia tulevissa kisoissa. Samalta youtube-kanavalta löytyy myös materiaalia muista aikaisemmista kisoista.

2 kommenttia:

  1. Jaksoin kuin jaksoinkin luoda tilin että pääsee kommentoimaan. ;) Eipä mulla mitään erityistä. Tuota videota katsellessa tuli mieleen, että meneekö koskaan vasen ja oikea sekaisin? Aikoinaan itse harrastellessani vaihdoimme käyttämään sulle ja mulle termejä. Sen jälkeen väärin sanomiset vähenivät, mutta huonosti kuuleminen lisääntyi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnat sekoavat ehkä 0-5 kertaa kisan aikana. Yleensä siten että kuski on menossa eri suuntaan mihin käskin. Tähän yleensä auttaa käskyn toistaminen reilummalla äänenvoimakkuudella. Silloin tällöin toki sekoilen itsekin...

      Ollaan niin totuttu tuohon ettei muuttaminen enää onnistuisi. Joskus kokeiltiin myös sulle-mulle - komentoja mutta ei siittä tullut mitään kun oikea-vasen oli jo vakiintunut. Lisäksi sulle ja mulle tosiaan on asultaan niin lähellä toisiaan että väärin kuuleminen tuossa paukkeessa on enemmän kuin todennäköistä. Tämän vuoksi jotkut myös sinkoilevat sinne - tänne.

      Meillä sekoiluun auttaa paljon tuossa videollakin ajoittain kuuluvissa oleva keino. Kuski toistaa mitä sanon, tällöin kuski sisäistää paremmin mitä sanottiin, ja itse kenties kuulen että huutelinko jotain päätöntä.

      Poista